O femeie a furat o borsetă cu 12.000 de euro și 4.000 de lei uitată de un șofer de TIR într-o farmacie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O femeie este bănuită că a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat. Incidentul a avut loc joi, iar femeia este căutată de polițiști. 

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 15.30 o femeie și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din orașul Sibiu.

Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, patru carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei, potrivit IPJ Sibiu.

Bărbatul a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii au descoperit, cu ajutorul unor camere de supraveghere, că borseta a fost luată de o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cere ajutorul oamenilor să identifice suspecta.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, în municipiul Sibiu. La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel