O femeie a câștigat din OnlyFans o avere de 17.000 de lire sterline pentru activități precum aspiratul sau spălatul rufelor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a câștigat din OnlyFans o avere de 17.000 de lire sterline pentru activități precum aspiratul sau spălatul rufelor / Foto: Unsplash
O femeie a câștigat din OnlyFans o avere de 17.000 de lire sterline pentru activități precum aspiratul sau spălatul rufelor / Foto: Unsplash

O creatoare de conținut de pe OnlyFans a povestit cum a făcut o avere filmând cereri bizare și "non-sexuale". Pregătiți-vă să fiți tentați să vă deschideți propriul cont.

Ideea de a te înscrie la OnlyFans a apărut probabil în mintea multora la un moment dat - până la urmă, trăim într-o criză a costului vieții.

Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, faptul de a ne dezbrăca în fața camerei de filmat și de a crea conținut obscen combinat cu riscul ca o rudă să dea peste contul tău - este un pic prea mult pentru a face față.

Dar dacă nu ar trebui să faceți conținut pur sexual? Dacă ați putea fi plătiți doar pentru a face treburile casnice de zi cu zi și alte activități ceva mai ciudate, dar nu în mod evident sexuale?

 

O femeie a căștigat 17.000 de lire sterline pe OnlyFans fără să se dezbrace

 

O asistentă administrativă, care se numește Bambi Love pe OnlyFans, a vorbit despre cererile "sălbatice", dar "neextravagante" pe care le primește și care i-au adus mii de lire sterline.

Se pare că există o piață pentru activități cum ar fi curățarea dinților - Bambi a explicat că a primit odată 60 de lire sterline pentru un videoclip de trei minute în care apare spălându-se pe dinți de la cineva care "presupune că are un fetiș cu pastă de dinți".

Creatoarea de conținut dezvăluie că a fost plătită și cu 100 de lire sterline pentru a se filma mergând pe felii de pâine. "El a spus că i-a plăcut gândul amprentei piciorului", notează ea.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a primit, de asemenea, cereri pentru activități precum aspiratul, spălatul rufelor și pur și simplu ignorarea camerei de filmat - unele cereri cerându-i să poarte o ținută de menajeră, iar altele nefiind deranjate dacă este 'complet îmbrăcată'.

Dacă a existat vreodată un motiv pentru a face curățenie, atunci acesta este.

 

Femeia a folosit banii pentru a-și cumpăra o casă

 

În total, de când s-a înscris pe OnlyFans, Bambi estimează că a câștigat în jur de 17.000 de lire sterline, ceea ce a ajutat-o să economisească pentru un avans pentru o casă.

La un moment dat, creatoarea de conținut câștiga un salariu uriaș de 550 de lire sterline pe lună, dar acum tratează OnlyFans ca pe un job secundar față de rolul ei de administrator.

Ea explică: "Mă plictiseam în timpul închiderii și m-am gândit că ar fi o modalitate bună de a face niște bani în plus."

Cu toate acestea, Bambi are limitele ei atunci când vine vorba de cereri personale.

Ea explică: "Trag linie la unele lucruri pentru că sunt prea ciudate. Un abonat m-a rugat să îi trimit prin poștă păr și unghii de la degete tăiate, în schimbul unei sume mari de bani - dar am refuzat.

Un alt tip m-a rugat să mă vopsesc în albastru, să mă îmbrac ca o afină și să dansez pentru el, ceea ce mi s-a părut foarte ciudat. Și, unele lucruri care mi se cer sunt pur și simplu irealizabile, de exemplu, cineva a vrut să fac baie într-o cadă plină de fasole coaptă. Aș fi avut nevoie de 200 de conserve de fasole sau ceva de genul ăsta ca să meargă - așa că ar fi trebuit să îi cer o avere."

Un lucru este sigur, Bambi a spus că „poți face bani pe OnlyFans și fără să te dezbraci”, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel