O explozie a distrus o clădire de locuinţe din Belgia

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Ucraina. O explozie puternică a ucis trei persoane la o fabrică de praf de pușcă destinată producerii de sisteme de apărare aeriană / Foto: ILUSTRATIV
Ucraina. O explozie puternică a ucis trei persoane la o fabrică de praf de pușcă destinată producerii de sisteme de apărare aeriană / Foto: ILUSTRATIV

O explozie puternică a distrus în mare parte vineri o clădire de locuinţe din oraşul Turnhout din nordul Belgiei, relatează dpa.

Primele rapoarte oficiale nu precizează dacă deflagraţia a ucis pe cineva; o victimă a fost spitalizată, iar alta era încă prinsă sub dărâmături, dar în stare bună, scrie Agerpres. 

Primarul Paul Van Miert a declarat într-un interviu publicat pe site-ul de internet al ziarului Het Laatste Nieuws că s-a reuşit contactul cu persoana încarcerată.

Mai mulți oameni ar fi dispăruți

 

Agenţia de presă Belga, preluată de dpa, informează că iniţial au fost daţi dispăruţi opt oameni, însă nu se ştie cu certitudine dacă aceştia se aflau în clădire în momentul exploziei.

În fotografiile de la locul incidentului se vede că ultimele două din cele trei etaje ale clădirii sunt parţial distruse, iar porţiuni din zidurile exterioare şi plafoane sunt smulse.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza exploziei; primarul a declarat că ar putea fi provocată de gaze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel