VIDEO-Locuitorii unui orășel din Spania au sărbătorit Paștele în stradă. Polițiștii au intervenit rapid

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe persoane din Villanueva de los Castillejos, Huelva, au organizat o petrecere pe stradă în prima zi de Paşte, potrivit unor imagini apărute pe reţelele de socializare. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe petrecăreţi. 

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe ei care au participat la eveniment, în contextul în care sunt în vigoare recomandările de distanţare socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Amenzile s-ar putea ridica la 60.000 de euro pentru cei care au participat la petrecerea din stradă, organizată în onoarea Fecioarei din Piedras Albas.

Primarul oraşului pledează pentru clemenţă: "S-au lăsat duşi de val". În plus, a fost de părere că astfel oamenii şi-au demonstrat solidaritatea în faţa pandemiei de COVID-19. Deşi recunoaşte că imaginile "nu pot fi justificate", aceasta a mai precizat că petrecerea a ţinut zece minute, că oamenii au întrat în casele lor atunci când poliţiştii le-au cerut acest lucru, că şi-au cerut scuze public, potrivit elespanol.com.

Aceasta nu este singura localitate în care au fost încălcate restricţiile impuse în contextul stării de urgenţă. S-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile într-un cartier din Huelva, potrivit Mediafax.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel