O companie aeriană a oferit ukulele și lecții de muzică fiecărui pasager pe un zbor de șase ore de la Los Angeles la Hawaii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O companie aeriană a oferit ukulele și lecții de muzică fiecărui pasager pe un zbor de șase ore de la Los Angeles la Hawaii / Foto: Captură video youtube
O companie aeriană a oferit ukulele și lecții de muzică fiecărui pasager pe un zbor de șase ore de la Los Angeles la Hawaii / Foto: Captură video youtube

Prima lecție de ukulele din lume la 9.144 de metri a avut loc vinerea trecută, la bordul unui zbor Southwest Airlines de la Long Beach la Honolulu. Din păcate, ora nu a fost primită cu căldură, un utilizator sugerând chiar că cel care a aprobat ideea de a împărți gratuit ukulelele pasagerilor, merită pedepsit. 

Proiectul a fost o colaborare între Southwest și retailerul de instrumente Guitar Center. Organizatorii l-au numit "prima lecție de ukulele la bordul avionului". Pasagerii au fost învățați să cânte "Hello, Aloha" în întregime. 

Durata zborului între Long Beach și Honolulu este de cinci ore și 50 de minute. La bordul avionului se aflau 175 de pasageri pentru lecție. 

 

Oamenii nu au reacționat deloc plăcut la întâmplare

 

Ideea de a se afla la bordul zborului a fost suficientă pentru a crea o furtună de foc pe Twitter. Tom Nichols, de la The Atlantic, a scris pe Twitter: 'Sunt un mare fan al Southwest, dar acest lucru s-ar putea să mă facă să nu mai fiu'.

Altcineva a preluat această temă, a scris pe Twitter despre cadou: 'Aceasta este o încălcare a Convenției de la Geneva'. 

O altă persoană a scris: "Și dacă nu ați vrea să auziți niște oameni care nu știu să cânte la ukulele? Dacă ai vrea doar să stai în liniște pe toată durata zborului și să te uiți la televizor sau să citești, ca într-un zbor obișnuit?".

În timp ce un altul a spus: "Prins la mii de metri în aer cu 180 de oameni care cântă la ukulele la care nu știu să cânte sună ca opusul "distracției"..."...

Un pasager care se afla la bord a scris pe Twitter: 'Zborul meu trebuia să plece acum 20 de minute și un angajat Southwest tocmai a scos o ukulele pentru a ne distra'. 

Unii oameni au luat-o mai în serios, o persoană a scris pe Twitter: 'Ați hărțuit un întreg zbor pentru un parteneriat promoțional?! 

 

2. O companie... (ukulele-in-avion.png)

 

Cel puțin o persoană nu a crezut că este o idee atât de rea

 

Utilizatorul, Joseph_Joe_M, a spus: "Niciodată în viața mea nu am auzit o asemenea gașcă de plângăcioși fără chef de distracție. Este o idee grozavă, iar dacă nu puteți suporta 20 de minute de practică la ukulele fără ca aceasta să vă amenințe liniștea, poate ar trebui să încercați să înotați până în Hawaii data viitoare, dacă aveți nevoie de atâta liniște”.

Southwest a reacționat la răspunsul negativ spunând pe Twitter: 'Nu vă faceți griji, toată lumea și-a pus deoparte ukulelele după 20 de minute, deoarece deja stăpâneau cum să cânte'. 

Deși înregistrarea video arată că majoritatea pasagerilor par să se bucure de lecții, cu excepția câtorva indivizi mascați care nu cântă la chitarele mici.  

 

 

Pasagerii au primit ukulelele cadou la finalul zborului

 

Profesoara grupului, Alexandra Windsor, care este specialist în afaceri educaționale pentru Guitar Center Lessons, a declarat pentru KTLA: "Am predat elevilor prin Guitar Center Lessons din 2014, dar niciodată într-un avion. Am fost inspirată să văd cât de repede au învățat pasagerii de toate vârstele să cânte la ukulele - mulți dintre ei fără niciun fel de pregătire muzicală', conform Daily Mail.

Lecția a avut loc după ce serviciul de băuturi a trecut prin cabină.  

Ukulelele care au fost oferite pasagerilor se vând cu 60 de dolari, potrivit site-ului Guitar Center. Aceștia au primit, de asemenea, o husă gratuită pentru a-și păstra noile cadouri în siguranță. 

Într-un comunicat de presă, Southwest Airlines a declarat că a fost bucuroasă să se alăture celebrării culturii hawaiene, afirmând că aceasta 'subliniază angajamentul nostru zilnic de a servi și de a celebra spiritul Aloha'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel