O bătrână de 94 de ani călătorește peste tot în lume alături de nepotul său. ”Nu este niciodată prea târziu”/ FOTO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Joy și nepotul său / Sursă foto: IG @grandmajoysroadtrip
Foto: Joy și nepotul său / Sursă foto: IG @grandmajoysroadtrip

O bătrână în vârstă de 94 de ani și-a propus să exploreze șase continente împreună cu nepotul său. 

Joy Ryan, în vârstă de 94 de ani, se pregătește pentru o nouă aventură după ce a devenit cea mai în vârstă persoană care a vizitat toate cele 63 de parcuri naționale din SUA împreună cu nepotul său, Brad, în vârstă de 43 de ani. Cei doi și-au propus să exploreze șase continente.

Într-un interviu pentru DailyMail, Joy, cunoscută pentru realizarea sa impresionantă, a subliniat puterea conexiunii umane pe care a simțit-o în timpul călătoriei lor prin parcurile naționale americane. "Parcurile naționale mi-au oferit oportunitatea de a intra în legătură cu oameni diverși, iar terenul comun pe care îl împărtășim îmi amintește în mod constant că majoritatea oamenilor sunt în mod inerent buni", a mărturisit Joy.

3. Sursă foto... (joy-kenya_92646400.JPG)

Nonagenara și nepotul său au început deja explorarea celor șase continente, începând cu America de Nord și Africa, unde au vizitat locuri remarcabile precum Parcul Național Banff din Canada și Parcul Național Amboseli din Kenya.

1. Sursă foto... (joy-kenyaa_33384200.JPG)

”Nu este niciodată prea târziu să încerci ceva nou” 

 

Ultimele lor aventuri i-au purtat în America de Sud, în Ecuador și Galapagos, precum și în Chile, unde au avut ocazia să descopere bogăția culturală și culinară a țării.

"Ne place să încercăm mâncăruri noi în timp ce călătorim și este ușor de înțeles de ce Chile este o destinație populară pentru iubitorii de mâncare", au împărtășit ei pe Instagram.

4. Sursă foto... (joy-si-nepotul-ei_93665100.jpg)

Cu planuri de a continua aventura lor în Europa, Antarctica și Australia, Ryan speră să împărtășească inspirația călătoriilor lor și să încurajeze oamenii să își urmeze pasiunile, indiferent de vârstă. "Nu este niciodată prea târziu să încerci ceva nou", a declarat Joy, evidențiind credința sa în puterea gândirii pozitive.

2. Sursă foto... (joy_07103000.JPG)

 

Cu fiecare destinație explorată și cu fiecare experiență nouă trăită, Joy Ryan și nepotul său, Brad, continuă să inspire și să demonstreze că vârsta nu este un obstacol în calea aventurii și descoperirii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel