O badantă româncă s-a trezit cu telefonul aruncat pe geam de italianca supărată că nu-i băga soțul în seamă

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Scene dramatice au avut loc în casa unei familii de pensionari italieni. O badantă româncă s-a trezit cu telefonul aruncat de italianca supărată că angajata stă prea mult timp pe dispozitivul mobil. 

 

O îngrijitoare româncă în vârstă de 52 de ani a fost reclamată la poliția din Sesto Fiorentino pentru că a rănit un cuplu de italieni, soț și soție, de care trebuia să aibă grijă.

Potrivit celor reconstituite de agenții secției de poliție ai municipiului toscan, episodul, primul apărut în acest context familial, s-ar fi petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30. Cauza, conform primei reconstituiri și audierilor preliminare s-ar datora unei mustrări făcute de italianca în vârstă de 90 de ani. Bătrâna și-ar fi pierdut răbdarea cu românca, deoarece îngrijitoarea ar fi petrecut prea mult timp stând pe telefon în loc să aibă grijă de soțul său aflat într-un scaun cu rotile.

Bătrâna ar fi aruncat telefonul mobil al româncei de 52 de ani. În acel moment, românca a sărit să o bată pe bătrână, care a suferit zgârieturi pe antebrațe, apoi aceasta s-a îndreptat și împotriva nefericitului soț al bătrânei, care a căzut din scaunul cu rotile.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost chiar pălmuit de româncă, până a căzut, lovindu-se cu capul de podea. Victimele atacului au reușit apoi să sune și să-și avertizeze fiul despre incident, care s-a grăbit să vină rapid la casa părinților săi.

Fiul italienilor și-a ajutat părinții și a sunat la poliție

 

El ar fi fost primul care a intervenit și și-a ajutat părinții (înainte de a suna la poliție) și în special pe tatăl său, care suferise o lovitură puternică la cap în urma căderii.

Pe podea și pe lateralul canapelei, polițiștii au găsit mai multe urme de sânge. Pe lângă plăngere, românca s-a ales și cu rezilierea contractului. Cei doi soți italieni au ajuns la camera de urgență a spitalului Careggi, dar în acest moment se pare că n-ar fi în vreun pericol. Polițiștii continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel