O angajată TVR povestește ce i s-ar fi răspuns când a sunat la 112 să spună că este agresată: „Dacă nu e cu sânge, nu venim”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

O angajată TVR spune că, atunci când a sunat la 112 să spună că este agresată, polițistul care a preluat apelul i-a transmis că ”dacă nu e cu sânge, dacă nu e cu foc, nu venim.”

Incidentul a avut loc miercuri dimineață într-un magazin din București, scrie pe Facebook Cristina Țilică, producător la Televiziunea Română.

„Mi-au făcut legătura la poliție iar polițistul mi-a spus: "calmați-vă, doamnă, dacă vă puteți mișca, dacă puteți vorbi, dacă nu e cu sânge nu venim, dacă nu e cu foc, nu venim! Am închis telefonul, am mai sunat o dată și au spus că trimit jandarmeria! Nu au trimis!!! Am sunat eu la Secția 7 de poliție, a catadicsit un echipaj de la secție sa vină.

Am sunat din nou la 112 sa intreb dacă mai vine echipajul de la jandarmerie și mi-au spus că nu mai vin, au trimis de la secție! Polițiștii de la Secția 7 de poliție au spus că la ei a ajuns doar informația potrivit căreia între mine și cei 2 angajati care mi-au spart telefonul și m-au lovit a fost doar un schimb de replici!!!", mai spune Țilică pe rețeaua de socializare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel