O angajată beată de la MApN a lovit un biciclist cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O angajată beată de la MApN a lovit un biciclist cu mașina și a fugit de la locul accidentului / Foto: Facebook
O angajată beată de la MApN a lovit un biciclist cu mașina și a fugit de la locul accidentului / Foto: Facebook

Un biciclist a fost lovit de o angajată a MApN în timp ce conducea mașina. Femeia era extrem de băută și a fugit de la locul accidentului.

În județul Suceava a avut loc un accident grav în care o angajată a MApN a lovit un biciclist cu mașina. Femeia în vârstă de 31 de ani era băută și a urcat la volan, ceea ce a făcut imposibilă evitarea bărbatului de 64 de ani. După accident, tânăra a fugit de la locul faptei.

 

Angajata MApN  a fugit de la locul faptei

 

Marți seara, în comuna Vatra Dornei din județul Suceava, o angajată a MApN a încălcat legea. Andreea, o tânără de 31 de ani, a urcat băută la volan și a lovit un bărbat de 64 de ani care se deplasa regulamentar pe bicicletă.

După accident, tânăra a fugit de la locul faptei, dar poliția a reușit să o găsească imediat și să o supună unui test alcoolic. Aparatul a indicat o concentrație de 1,72 mg alcool/l în aerul expirat. Ulterior, femeia a fost dusă la spital pentru a i se preleva probe biologice.

 

 

Angajata MApN este acuzată de vătămare corporală din culpă

 

În urma accidentului, ea a fost înregistrată într-un dosar penal și este acuzată de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. Angajata MApN nu a făcut nicio declarație

„S-au constituit mai multe echipe de căutare, iar pe parcursul verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a fost identificat autoturismul implicat în accident la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul comiterii faptei, pe o stradă laterală, la volanul mașinii aflându-se o femeie în vârstă de 30 de ani.

Persoana în cauză se afla în vizibilă stare de ebrietate, fiind identificată in autoturismul oprit cu capul poziționat in zona volanului. Conducătoarea auto prezenta halenă alcoolică, iar cu ocazia testării cu aparatul etilometru a rezultat o valoare de 1.72 mg. alcool/l în aerul expirat”, transmite IPJ Suceava, potrivit Mediafax.

Într-o fericită întorsătură a evenimentelor, bărbatul de 64 de ani a suferit doar leziuni ușoare la nivelul capului. El a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel