O altă VICTIMĂ a monstrului din CARACAL, declarații TERIFIANTE: „Mi-a pus CUȚITUL la gât. Dincă a fost al TREILEA“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O altă victimă a lui Gheorghe Dincă acuză că a fost luată „la ocazie“ de Gheorghe Dincă. Acesta ar fi dus-o într-o încăpere, unde a violat-o împreună cu mai mulți bărbați.

O tânără face noi acuzații cu privire la Gheorghe Dincă. Ea spune că a fost sechestrată, amenințată cu un cuțit și violată de Gheorghe Dincă și mai mulți prieteni de-ai lui într-o cameră cu gratii la geamuri.

Fata spune că a fost luată propriu-zis de pe stradă de oamenii monstrului din Caracal, săcând declarații pentru cei de la Acces direct, reluate de Antena3.

„A venit unul dintre acei indivizi, silențios, în spatele meu, m-a prins de mână și mi-a pus cuțitul la gât, ca să tac, să nu zic nimic. Și de acolo, m-a dus la o garsonieră. M-a amenințat că mă taie și pe mine și familia dacă vorbesc sau țip sau așa...Oricum era seara târziu, era după ora 21, că aveam cursuri, până la ora 20, 21 și era oricum după ora 21. M-am dus, că mi-a fost frică, m-a ținut strâns de mână și m-am dus. Acolo am fost băgată într-o garsonieră și a venit cu cuțitul, m-a amenințat în continuare să nu țip, să nu așa, că mă taie pe mine și familia. Apoi, a venit și Dincă, la fel, cu cuțitul și să tac, să nu țip. Au fost mulți, vreo opt sau nouă. Îmi aduc aminte că doar patru...Dincă a fost al treilea. Au fost patru, pentru că după, mi s-a făcut rău și nu mai știu!”, a declarat victima, sub anonimat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel