Nunta Simonei Halep din Mamaia. Video de la dansul mirilor

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Nunta Simona Halep Mamaia cu Toni Iuruc
Nunta Simona Halep Mamaia cu Toni Iuruc

Au apărut și primele imagini de la nunta Simonei Halep, care a avut loc la Constanța. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc la Constanța. Petrecerea a avut loc seara trecută într-un club din stațiunea Mamaia Nord, iar la ora 00:00. A avut loc și un spectaculos foc de artificii. 

Printre cei invitați să cânte la nunta Simonei Halep s-au numărat Loredana Groza, Holograf și Marcel Pavel, dar și formația de muzică machedonească Pindu, preferații lui Gigi Becali.

De asemenea, printre numele mari care au primit o invitație la nuntă de la Simona Halep s-au numărat Gheorghe Hagi, Ilie Năstase sau Ion Țiriac. 

Invitaților le-a fost făcută recomandarea să nu vină cu cadouri în bani sau altele extravagante, ori să filmeze nunta cu telefonul. Pe contul Simonei Halep au apărut si primele imagini de la valsul mirilor.

Iată imaginile:

 

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Simona are 29 de ani, Toni Iuruc, 42

Toni Iuruc are deja două divorțuri la activ, iar diferența de vârstă dintre cei doi este de 13 ani. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.Revenită în țară după US Open, Simona Halep a declarat că o așteaptă câteva zile de pauză, pentru că este foarte obosită. Apoi va continua antrenamentele.„Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariștii prezenți la aeroport i-au spus că urmează o săptămână frumoasă pentru ea." Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel