Nuntă PSD, cu dar pe măsură. ORESTE: Dacă atât au declarat, cât o fi "pe ŞESTACHE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Nunta anului dn PSD a avut un dar pe măsură. Surse din ANAF, citate de jurnalistul Oreste Teodorescu, au dezvăluit cât au primit Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda de la cei peste 500 de invitaţi.

Nuntaşii au fost generoşi cu mirii. 350.000 de euro plus bunuri în valoare de 100.000 de euro, scrie Oreste pe pagina sa de Facebook.

"Surse din ANAF afirma ca Orcuţa V Mandea ar fi declarat că “darul” la nuntă ar fi fost 350.000 euro în bani și bunuri în valoare de 100.000 de euro, însă acestea nu se impozitează! Dacă asta este valoarea declarată, cât o fi aia “pe șestache”? Și încă ceva, băi nene, ăia peste 500 de invitați, sunt în majoritatea lor bugetari, de unde atâta bănet? Oare din drumuri neasfaltate, şcoli igrasioase, spitale bântuite? Uneori mi-e dor de romanul lui Petru Popescu: “Dulce ca mierea e glonțul patriei”...", a scris Oreste pe pagina sa de socializare.

Președintele Comisiei comune a parlamentului pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat pentru Ziarull de Craiova că a cumpărat un conac în valoare de 230.000 de euro şi s-a împrumutat de la cunoscuţi, cu contract la notar. Acesta chiar şi-a exprimat dorinţa de a achita împrumutul cu banii de la darul de nuntă. 

Casa are o suprafață de peste 200 mp, cu parter, etaj și mansardă, două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie și două birouri şi o sală de cinema. În anunţul postat iniţial pe un site de vânzare-cumpărare, conacul era evaluat la 385.000 euro. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel