Noul şef ANAF a PICAT examenul oral la Antifraudă. A fost RESPINSĂ de cinci ori la ANAF

StiriDiaspora Team / 4 ian 2019, 13:45 Salveaza PDF Comentarii

Mihaela Triculescu a fost numită în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), însă înainte de această avansare a picat examenul oral la Antifraudă, fiind respinsă de cinci ori de instituția pe care acum trebuie să o conducă.

În replică, Mihaela Triculescu declară că era printre primii la proba scrisă, dar nu șe știe de ce pica la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă.

„În perioada 2014-2016, am susţinut mai multe sesiuni de recrutare pentru funcţia de inspector Antifraudă. De fiecare dată, la proba scrisă am fost printre primele poziţii, ocupând chiar prima şi a doua poziţie, dar totodată la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcţia Antifraudă", a spus noul şef al ANAF pentru profit.ro.

Jurnalistul Alexandru Căutiș spune că o astfel de numire este catastrofală pentru ANAF.

"Mă îngrozește pur și simplu stadiul în care a ajuns statul român. Numirea unei astfel de doamne în fruntea unei instituții atât de importante precum ANAF, este castastrofală. Am publicat un articol în care am specificat că doamna a fost respinsă de cinci ori de la ANAF. Și-a încercat de două ori norocul la Direcția Regională Antifraudă Craiova, de două ori la Direcția Antifraudă Târgu Jiu și de alte două ori la Direcția Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă. Doamna a fost respinsă de cinci ori așa cum vă spuneam și am văzut și notele dumneai. Dânsa spune că a avut punctaj mare, dar nu este adevărat," a spus Căutiș. 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy