Nouă muncitori români care plecau în Germania NU au fost lăsați să urce în avion pentru că veneau din Suceava

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Nouă persoane din Suceava, care ar fi vrut să plece spre Baden Baden, Germania, de pe Aeroportul Sibiu, au fost depistate la frontieră și întoarse din drum. Pentru sâmbătă sunt programate alte două curse charter cu muncitori pentru Germania. 

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, a declarat că nouă persoane din comuna Pătrăuți din Suceava au fost întoarse din drum, de pe Aeroportul Sibiu.

"Pe zborul charter programat pentru decolare astăzi (vineri – n.r.) la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției", a spus Andreea Ștefan.

Potrivit acesteia, în mod excepțional, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de sâmbătă. Primul zbor este programat la ora 10.20, iar al doilea este programat la ora 18.00, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel