Noua DECLARAȚIE pe proprie răspundere pentru a circula în România. E valabilă de azi

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Noua declarație pe proprie răspundere pentru a circula în România, în intervalul 05.00-22.00, a fost pusă la dispoziție de autorități.

Noua declarație pe proprie răspundere pentru a circula noaptea. Începând de aseară, carantina de noapte intră în vigoare de la ora 22.00, cu o oră mai devreme decât era până acum, astfel că până la ora 05.00 se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere.

Noul model de declarație pe proprie răspundere poate fi descărcată de aici.

 

Starea de Alertă a fost prelungită pentru 30 de zile, printre noile măsuri adoptate numărându-se și limitarea gradului de ocupare a spaţiilor de cazare din hoteluri sau pensiuni la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, în mai multe staţiuni în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.

Totodată, rămân în vigoare interdicţile cu privire la desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

Nu sunt permise nici organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel