Nou partid. Rareș Bogdan: Asta e incredibil. Breaking news

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a anunțat breaking news-ul serii. După referendum, se anunță înființarea unui nou partid politic. 

Rareș Bogdan a citit mesajul unei Comunități Creștine din Cluj-Napoca prin care se cere formarea unui partid pro familie. 

"Avem o informație de breaking news. E absolut incredibil. Vă citesc următorul text: "3.7 milioane de români refuză să piardă la referendum. Ei au câștigat un partid de 20%. Cere pentru România partidul tău pro familie!". De fapt demersul a fost unul civic sprijinit de Biserică, sau un partid ultraortodox? În această seară Comunitatea Crestin Ortodoxa Romana Cluj-Napoca a făcut public acest text," a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

Iată textul integral:

"Cerem Coalitiei pentru Familie sa devina partid politic pro-familie!

Coalitia pentru Familie a pierdut un referendum dar rezultatele lui politice sunt remarcabile!

3,7 milioane de cetateni au sustinut prin VOT acest referendum demonstrand ca problema apararii familiei rezultata din casatoria dintre un barbat si o femeie este o tema de interes national.

Semneaza aceasta petitie prin care toti cetatenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasa, pot transforma esecul unui referendum intr-o emulatie politica care sa sustina copiii, familiile, credinta, societatea si libertatea in spirutul valorilor nationale crestin democrate!

Nu va mai exista un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodata nu se se va mai organiza pe acesta tema un referendum, dar ceea ce s-a obtinut pana acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentara si prin legi care sa ne sustina interesele," se arată în mesaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel