Nou ATAC la adresa lui Dăncilă: „NU aveţi DREPTUL să SURVOLAȚI de la înălţime POPORUL condamnat la DRUMURI de secol XIX”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul USR Iulian Bulai a criticat-o pe Viorica Dăncilă, după ce premierul s-a deplasat cu elicopterul în turneul pre-electoral din Moldova.

„Dna premier, ce vreţi să ne transmiteţi, că-n Moldova fiecare om trebuie să-şi ia elicopter personal ca să ajungă în altă parte a ţării? Sau că numai dvs. vă 'grăbiţi', iar pentru ambulanţe, poliţie, oameni pur şi simplu timpul are mai puţină valoare? Anul trecut, dvs. înşivă aţi venit în Neamţ cu elicopterul; în mai, un parlamentar PSD şi-a comandat pe persoană fizică elicopter SMURD pentru o indigestie; acum, aţi ajuns la Iaşi tot cu elicopterul”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Reprezentantul USR a remarcat că în bugetul ţării n-a fost, practic, niciun leu acordat pentru A8, "fiindcă legile în ţara asta sunt pentru alţii, nu pentru PSD".

„Dna Viorica Dăncilă, nu (mai) aveţi dreptul să puneţi piciorul în Moldova atâta timp cât din Autostrada Unirii nu există niciun metru. Şi în niciun caz nu survolând de la înălţime poporul condamnat la drumuri de secol XIX”, a conchis Iulian Bulai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel