Noi zboruri din România spre Turcia, Grecia, Germania și Italia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Noi zboruri din România spre Turcia, Grecia, Germania și Italia / Sursa foto: freepik.com
Noi zboruri din România spre Turcia, Grecia, Germania și Italia / Sursa foto: freepik.com

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav va deveni punctul de plecare către mai multe destinații europene odată cu inaugurarea zborurilor operate de compania aeriană Fly Lili, începând cu finalul lunii iunie 2024. 

Această extindere a rețelei de zboruri vine ca o veste bună pentru locuitorii din zonă, oferindu-le acces facil către orașe precum Munchen, Nurnberg, Stuttgart în Germania, Bologna, Roma, Milano în Italia, Barcelona în Spania și Salonic în Grecia, precum și către Istanbul, Turcia.

Primul zbor comercial de la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a fost efectuat pe data de 2 mai, într-un zbor de verificare care a marcat începutul pregătirilor pentru operațiunile de zbor regulate. În urma acestei inițiative, s-au vândut peste 100 de bilete în primele 24 de ore de la punerea lor în vânzare, cu ruta Braşov-Munchen evidențiindu-se ca fiind cea mai solicitată.

 

13 legături de la Braşov

 

Conform oficialilor companiei, zborurile către cele nouă destinații europene vor fi operate de trei ori pe săptămână, facilitând călătoriile pentru pasageri. În plus, prețurile accesibile ale biletelor, începând de la 99,99 de euro pentru cele mai multe destinații, fac din această opțiune una atrăgătoare pentru călătorii.

De asemenea, alături de Fly Lili, și compania Wizz Air va adăuga o nouă rută, către Budapesta, începând cu data de 18 iunie 2024, extinzând astfel posibilitățile de călătorie pentru locuitorii din zonă. Prin intermediul celor două companii aeriene, Wizz Air şi Fly Lili, vor exista curse regulate către un total de 13 destinaţii.

„Este extraordinar să le putem oferi braşovenilor și tuturor celor care iubesc Braşovul bucuria unui vis împlinit, acela de a zbura de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav către cât mai multe destinaţii de vis din Europa, ce vor îmbogăţi sufletele călătorilor cu amintiri şi experienţe memorabile”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică, conform BZB.

Această expansiune a rețelei de zboruri internaționale nu numai va facilita călătoriile pentru locuitorii din Braşov și din împrejurimi, dar va contribui și la dezvoltarea economică și turistică a regiunii, deschizând noi oportunități pentru comerț și turism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel