Noi stenograme. Țuțuianu, ironii la adresa Olguței și a lui Dragnea. BOMBĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

România TV a publicat noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu. Acesta i-a luat pe picior atât pe Olguța Vasilescu, pe Claudiu Manda, dar și pe Liviu Dragnea. 

"Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce și vă spun că i-am spus cam așa, că pe vremea comuniștilor era un dicton: Fie prostul cât de prost, mintea vine după post. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepți. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții. ", spunea Adrian Țuțuianu în ședința PSD din teritoriu.

Despre Dragnea 

"Noi ăștia trei (n.r. semnatarii scrisorii anti-Dragnea) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu aritmetica: băi aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți, dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru.Am semnat trei, pentru că ăștia trei am avut cel mai mult curaj și-am venit să facem și un bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că puterea și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD.(...)", a mai spus Țuțuianu, conform înregistrărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel