Noi detalii din ancheta de la Caracal: „Dincă trebuie să justifice proveniența acestor capse. Sunt peste 40“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Criminalistul Tudorel Butoi analizează noi detalii din cazul crimelor e la Caracal. El arată că au fost găsite incinerate vreo 40 de capse de blugi, în condițiile în care o pereche de plugi are cam 5 capse.

Criminalistul Tudorel Butoi a fost invitat în această seară în emisiunea „Ediție Specială” de la Antena3. El a vorbit despre cazul Caracal și despre unele amănunte care pot dinaminta ancheta procurorilor.

 

„Am numărat 40 și ceva de capse de la blugi și am ajuns la concluzia că în ancheta judiciară, acest Dincă trebuie să justifice proveniența fiecărui dintre nasturii aceștia. Că au fost nasturii unor blugi, păi la minea oricui au fost în niște blugi.

Ce s-au întâmplat cu blugii aia? Au ars? Ai cui sunt blugii, ce s-au întâmplat cu ei. O logică de prim pas este că le introduce îmbrăcate, că ar putea să aparțină unor victime. Deocamdată el nu vorbește de nasturii ăștia, că nu l-a întrebat nimeni. Trebuie să justifice proveniența acestor capse.

(...) Trebuie să se facă corelarea tuturor dispărutelor (n.r. fetelor): în ce împrejurări, ce vârste, au avut posibilitatea să fie în zona lui. Fiecare blug are vreo cinci capse: 5X8=40, cu îngăduință. 

Este o panică în abordarea poveștii a organelor de cercetare. Păi dacă nu te duci la expertiza psihiatrică prima dată. Au vrut să facă altceva. Nu văd o linie de muncă, un centru de decizie”, a declarat Butoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel