NINGE ca-n povești în România! (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ninge ca-n povești în România. A început să ningă în judeţul Alba, în staţiunea montană Arieşeni, unde s-a depus zăpada, dar și în județul Neamț.

Pe Vârful Bihorul, cel mai înalt din Munții Apuseni, cu o altitudine de 1849 metri, este zăpadă. .

Comuna Arieşeni se află la graniţa dintre judeţele Alba şi Bihor. Vara, turiștii vin aici pentru drumeţii montane şi pentru obiective turistice, iar în sezonul rece pentru sporturi de iarnă.

Prima zăpada la munte a sosit pe neașteptate și în Munții Șureanu, stratul de zăpadă așternându-se pe suprafețe mari, a anunțat Ziarul Unirea. Ninge în continuare.

Domeniul Schiabil „Poarta Raiului" din Munții Șureanu a fost inaugurat în anul 2009. Datorită amplasării și a altitudinii mari la care se găsește, veți descoperi aici, una dintre zonele cu cea mai lungă durată de schi din cursul unui an.

A început să ningă, de asemenea, în judeţul Neamţ, informează a1.ro. Drumarii au împrăştiat, miercuri seara, material antiderapant şi acţionează preventiv cu un utilaj de deszăpezire pe DN 15B, în apropierea localităţii Petru Vodă.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, ninge pe DN 15B, în apropierea localităţii Petru Vodă din judeţul Neamţ. Drumarii au împrăştiat material antiderapant şi acţionează cu un utilaj cu lamă.

„Carosabilul este umed, tratat cu antiderapant de către echipajul DRDP Iaşi, care acţionează preventiv în zonă, cu o autobasculantă dotată cu lamă şi răspânditor. Temperatura aerului este de 1 grad, iar la nivel de judeţ se înregistrează ploi şi temperaturi pozitive, cuprinse între 1 şi 6 grade", a transmis DRDP Iaşi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel