Nicușor Dan cere donații de la români pentru campanie: „Există riscul ca Piedone și gașca de interlopi să câștige”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
sursa foto: Facebook/Nicusor Dan
sursa foto: Facebook/Nicusor Dan

Nicușor Dan a avertizat asupra riscului real ca Cristian Popescu Piedone să câștige Primăria Capitalei și cere donații de la români pentru campanie.

Într-o declarație oferită pe Facebook, Nicușor Dan a subliniat că există o posibilitate ca Piedone să devină primarul Bucureștiului.

"Oricât de ireal ar părea, există riscul ca Piedone și gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei. Chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal, există o șansă reală ca la sfârșitul acestor alegeri primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone", a declarat Nicușor Dan.

Cu toate acestea, Nicușor Dan a subliniat importanța mobilizării susținătorilor săi în cadrul acestei campanii electorale dificile. El a evidențiat necesitatea informării și mobilizării pentru a contracara posibilitatea unei victorii a lui Piedone.

„Va fi o campanie electorală foarte dificilă, șansele sunt pentru cine mobilizează mai mulți dintre simpatizanții săi, dintre mine și Cristian Popescu Piedone”, a mai declarat Nicușor Dan.

 

Nicușor Dan a făcut apel la susținătorii săi să doneze

 

Într-un videoclip electoral, Nicușor Dan a făcut apel la susținătorii săi să doneze pe pagina sa web și să se implice activ în susținerea sa în această campanie electorală dificilă, deoarece mobilizarea este esențială pentru a contracara potențialul pericol al victoriei lui Piedone.

„Vă invit să donați pe pagina mea Nicușordan.ro. Urmează o campanie foarte grea. Oricât ar părea de ireal, există riscul ca Piedone cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei! De aceea este nevoie de informare, este nevoie de mobilizare, de aceea am nevoie de sprijinul vostru”, a fost mesajul transmis de Nicușor Dan.

Lupta pentru Primăria Capitalei devine din ce în ce mai intensă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel