Niculae Bădălău, CATEGORIC: „Îmi dădeam DEMISIA!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PSD Giurgiu Niculae Bădălău a declarat, întrebat marți ce ar fi făcut dacă ar fi obținut în scor slab la alegeri, că și-ar fi dat demisia de onoare.

„Unde am avut rezultate slabe să încercăm să le îndreptăm. Despre asta este vorba", a afirmat Niculae Bădălău, marți, înaintea ședinței CEx al PSD.

Chestionat dacă liderii județeni care au obținut scor mic la alegeri ar trebui să își pună mandatul pe masă, fostul ministru al Economiei a răspuns: „Nu pot să spun lucrul acesta. Ar fi urât".

Chestionat mai departe ce ar fi făcut în cazul în care nu și-ar fi îndeplinit targetul la prezidențiale, liderul PSD Giurgiu a replicat: „Îmi dădeam demisia. Asta este o demisie de onoare. Nu le sugerez nimic, eu spuneam ce aș fi făcut eu. Am mai făcut lucrul acesta o dată".

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, ora 16.00, la sediul partidului din Kiseleff. Va fi făcută o analiză a scorului pe filiale la prezidențiale. Viorica Dăncilă a afirmat că așteată explicații de la liderii județeni în legătură cu scorurile obținute la alegeri.

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, luni seară la o discuție informală a conducerii partidului, că nu exclude schimbarea unor lideri de organizații, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel