Nicolae Moga, primul discurs la Ministerul de Interne: "Nu am vrut să ocup această funcţie"

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura video Antena 3
captura video Antena 3

Nicolae Moga a ţinut o primă conferinţă de presă la Ministerul Afacerilor Interne. Noul ministru a răspuns întrebărilor puse de jurnalişti, le-a spus că va stabili modul de comunicare cu aceştia şi le-a dezvăluit că nu şi-a dorit această funcţie.

"O să stabilim împreună, pentru respectul faţă de opinia publică, modalitatea noastră de comunicare. Deocamdată nu am avut întâlnire cu biroul de comunicare. (...) Am cerut ieri organigrama, am cerut funcţiile.

Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcţie, după cum bine ştiţi, dar dacă tot a fost să fie, atunci ne apucăm de treabă serioasă", a declarat Nicolae Moga, în prima sa declaraţie de presă de la Ministerul Afacerilor Interne.

Citeşte şi: POEZIA unei poliţiste pentru SISTEM: "Cine dracu' sunteți voi să ne râdeți nouă-n față"

"Aici trebuie instalată legea. Toată lumea trebuie să respecte legea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. (...) Lăsaţi-mă să fac o analiză, stabilim o modalitate de lucru, ca să nu staţi în fiecare dimineaţă la uşa ministerului şi atuncii pentru problemele foarte mari, pentru problemele urgente, o să vă dau răspunsurile necesare. Dar trebuie să înţelegeţi că sunt şi lucruri pe care nu o să pot să vi le spun, din motive pe care cred că le cunoaşteţi", a mai spus Moga.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel