Nicolae Bădălău, AROGANȚĂ maximă: „Sunt convins că PSD va prelua guvernarea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

PSD anunță că pregătește pentru anul viitor o moțiune de cenzură, iar senatorul Niculae Bădălău este convins că PSD va prelua guvernarea: „vom avea o guvernare în continuare“.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a anunțat că PSD pregătește o moțiune de cenzură care va fi depusă în Parlament în luna februarie. Împreună cu o echipă de colegi din partid, Bădălău este convins că social-democrații vor prelua din nou guvernarea, scrie Mediafax.

„În momentul ăsta, cu o echipă de colegi pregătim moțiunea din februarie și din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea și vom avea o guvernare în continuare pentru oameni", a declarat, luni la sediul PSD, Niculae Bădălău.

Senatorul PSD Niculae Bădălău este același care în rumă cu ceav timp era surprins că  dansa de zor la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Citește și: "Să vină Diaspora, că noi ne pi˙ăm pe ea". Dedicație la Bădălău, baron PSD

La începutul săptămânii trecute, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziție, va pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel