Nervi și aglomerație la granița cu Ungaria: Cozi de TIR-uri pe mai mulți kilometri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Aglomerație, miercuri seară, la granița cu Ungaria. Timpul de așteptare pentru camioane, la ieșire, este la Petea de 600 de minute, la Borș de 300 de minute, la Nădlac 2 - 120 de minute.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a timpilor de aşteptare de la frontieră, pe arterele dedicate camioanelor timpul mediu de așteptare este foarte mare.

Traficul se desfășoară cu dificultate în zona PTF Nădlac 1, pe DN 7, coloana de TIR-uri fiind de câțiva kilometri, până în localitatea Nădlac, din cauza controalelor amănunțite ale părții maghiare.

„Colegii noștri sunt în trafic, pentru a dirija circulația și a redirecționa șoferii pe alte rute. Recomandăm șoferilor să aibă răbdare, să amâne, dacă este posibil, plecarea sau să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei”, anunță Poliția.

Timpul de așteptare pentru camioane este la Petea de 600 de minute, la Borș de 300 de minute, la Nădlac 2 - 120 de minute.

Și la intrarea în țară este aglomerație. Potrivit aplicaţiei, TIR-urile așteaptă la Nădlac 60 de minute, 90 la Borș și 300 la Borș 2.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel