Nelu Tătaru: Am decis să AMÂNĂM măsurile de relaxare. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că măsurile de relaxare planificate a intra în vigoare de la 1 iulie 2020 vor fi amânate. 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că a fost decisă amânarea măsurilor de relaxare care ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 iulie.

„Recomandările specialiștilor din grupul tehnic sunt de a amâna noile măsurri de relaxare pe care le aveam pentru 1 iulie, urmărind evoluția numărului de cazuri, evoluția cazurilor ATI, evoluția deceselor. În ultimele două săptămâni, o parte din concetățenii noștri nu au respectat regulile și am văzut creșterea transmiterii comunitare. S-a decis la nivelul grupului tehnic să amânăm cea de-a patra măsură de relaxare”, a declarat la Digi24 Nelu Tătaru, transmite Mediafax.

El a mai spus că în perioada următoare dacă vor fi rezultate favorabile într-o săptămână, atunci vor putea fi anunțate noi măsuri de relaxare.

Ministrul Sănătății a precizat că a participat la o întâlnire cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, și și Raed Arafat.

269 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în România. Au murit în total 1.634 persoane și s-au vindecat 18.912.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel