Negrese rapide, în doar trei paşi. Reţetă rapidă şi simplă

sursa foto: pixabay.com
sursa foto: pixabay.com

Vă este poftă de ceva dulce dar nu aveţi inspiraţie şi nici timp să pregătiţi ceva complicat? Ce spuneţi de nişte negrese delicioase gata în numai trei paşi foarte simpli? O reţetă cu care nu veţi da greş şi cu care veţi încânta toţi membrii familiei.

Pregătire: 15 minute
Gătire: 20 - 30 de minute
Total: 35 - 45 de minute
Porții: 20

Ingrediente

1 cană unt, topit

2 căni zahăr 

½ cană praf de cacao

1 linguriță extract de vanilie

4 ouă

1 ½ căni de făină universală

½ linguriță praf de copt

½ linguriță sare

½ cană de nuci tăiate (după preferinţă)

Zahăr pudră sau ciocolată pentru ornat (după preferinţă, se poate şi fără)

Citeşte şi: Rețeta de gogoși. Gustul care-ţi aduce aminte de copilărie

Cei trei paşi

Pasul 1

Preîncălziți cuptorul la 175 grade C (350 grade F). Ungeți o tavă cu unt. Tava poate fi de circa 20x30 cm.

Pasul 2

Amestecaţi bine untul topit, zahărul, pudra de cacao, vanilia, ouăle, făina, praful de copt și sarea. Se întinde aluatul în tigaia pregătită. Decorați cu nuci tăiate bucăţi, dacă doriți.

Pasul 3

Coaceți compoziţia în cuptorul preîncălzit timp de 20 - 30 de minute. Folosiţi testul cu scobitoarea. Aceasta trebuie introdusă în centrul prăjiturii şi să iasă cu firimituri, nu udă, ca să vă daţi seama dacă este gata.

Se lasă la răcit şi se ornează, după preferinţe, cu zahăr pudră sau ciocolată topită / răzuită înainte de a fi tăiată cubuleţe.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
NoMy