Neamțu-Bucurenci, scandal monstru la Rareș Bogdan: În ce HAZNA vă credeți?

Narcis Popa / 27 sep 2018, 22:59 Salveaza PDF Comentarii

Un scandal monstru a izbucnit în direct, între Mihail Neamțu și Dragoș Bucurenci, la emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV. 

Dragoș Bucurenci este printre puținii reprezentanți ai comunității LGBT care s-a declarat public bisexual.  Mihail Neamțu l-a întrebat pe Dragoș Bucurenci dacă este de acord cu pedofilia. Cel din urmă a izbucnit într-un acces de furie. Iată dialogul dintre cei doi: 

Neamțu: Sunteți de acord cu pedofilia? 

Bucurenci: Puteți să comparați parteneriatul între două persoane de același sex cu pedofilia? Cum vă permiteți domnule Neamțu, cum vă permiteți așa ceva? Nu o să las asta să treacă nesancționată. 

Neamțu: Eu am pus o întrebare.

Bucurenci: Cum vă permiteți?! Unde ați ajuns? În ce hazna vă credeți?!

Neamțu: Domnule Bucurenci vă mai întreb o dată... Sunteți conștient...

Bucurenci: Rareș, iartă-mă, permiți așa ceva la tine în emisiune? Parteneriatul între două persoane de același sex care se iubesc îl puneți pe același loc cu pedofilia?!

Neamțu: Vă mai întreb o dată: sunteți de acord cu pedofilia? Pot să spun asta domnule Rareș Bogdan? Există cenzură pe acest subiect? Am pus o întrebare: există manifestări LGBT în lume care sunt asociate cu poziții favorabile pedofiliei? E o întrebare pentru domnul Bucurenci ca membru al comunității LGBT.

(w670)

 

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27