Natura s-a dezlănțuit în Tennessee. Zeci de morți și zeci de dispăruți în urma inundațiilor catastrofale (Video)

Eduard Pascu |
Data publicării:

Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci sunt căutate în urma inundaţiilor ''catastrofale'' care au lovit statul american Tennessee (sud), au anunţat duminică autorităţile locale, relatează AFP.

Un bilanţ anterior a anunţat 16 morţi. Statul Tennessee a fost lovit sâmbătă de ploi calificate drept ''istorice'' de serviciile meteorologice locale, provocând inundaţii de proporţii, transmite Agerpres.

Douăzeci de oameni au murit în oraşul Waverly, comitatul Humphreys, a declarat şeful poliţiei locale Grant Gillespie, într-o conferinţă de presă. O a altă persoană a fost găsită moartă într-o altă zonă, a precizat sursa citată, potrivit căreia bilanţul victimelor ar putea creşte.

Iniţial, poliţia a anunţat aproximativ 40 de dispăruţi, dar bilanţul a fost restabilit la 20, între care mai mulţi copii.

Guvernatorul statului Tennessee s-a deplasat la faţa locului duminică după-amiază. În cadrul unei conferinţe de presă, duminică, preşedintele american Joe Biden a transmis ''condoleanţe profunde'' şi a anunţat că guvernul este ''gata să ofere asistenţă'' sinistraţilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel