Natalia Intotero, tabară pentru copiii din diaspora

Bogdan Cotiga |
Data publicării:
Natalia Intotero
Natalia Intotero

Ministrului pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, a participat timp de 2 zile la tabăra ARC Centenar de la Sulina alături de 210 copii din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Italia și Canada.  

Ministrul a participat alături de copii la ateliere de creație, pictură, dans, sport, tradiții și obiceiuri, limba și literatura română. În cadrul acestui atelier, copii au ocazia să participe la proiectul MRP desfășurat în cadrul ARC intitulat „100 de eseuri pentru 100 ani". 

„Dragi copii, tineri și profesori, sper ca aceste zile petrecute în cadrul taberelor ARC să vă apropie si mai mult de tot ceea ce inseamnă România, prin frumusețea tradițiilor noastre, prin limba română pe care cu drag o vorbim în aceste zile și nu numai. Sper să aveți parte de experiențe de neuitat și să creați prietenii noi care vor dăinui dincolo de orice distanță. Mulțumesc tututor profesorilor și voluntarilor implicați în organizarea și desfășurarea tuturor atelierelor. De asemenea, multumesc colegilor de la Ministerul Tineretului și Sportului-România, DJST Tulcea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea, care timp de 2 luni sunt în slujba românilor de pretutindeni și asigură reușita taberelor ARC Centenar Sulina," le-a spus ministrul copiilor.

Demnitarul a asistat și la un program artistic pregătit de tinerii și copii participanți ai taberei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel