N-a mai apucat să ajungă la familie: Un șofer român a căzut secerat în timp ce încărca TIR-ul, în Italia

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Ambulanța a ajuns imediat dar medicii nu au mai putut face nimic
Ambulanța a ajuns imediat dar medicii nu au mai putut face nimic

Sfârșit tragic pentru un șofer român din Italia, care a făcut un infarct în timp ce era cu camionul la încărcat la o firmă de lângă localitatea Guastalla, Provincia Reggio Emilia. 

Un tragic incident s-a petrecut marți dimineață, în parcarea companiei Padana Tubi, din localitatea Guastalla. Un șofer român în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața în timp ce își încărca vehiculul. Ceea ce părea inițial un banal accident de muncă, s-a dovedit a fi mult mai grav: bărbatul a suferit un infarct.

Personalul de securitate a intervenit imediat, încercând să-l resusciteze pe șofer, în timp ce așteptau ajutorul medical. Două ambulanțe și un vehicul medical au ajuns la fața locului, dar eforturile de salvare au fost zadarnice. Pentru român nu s-a mai putut face nimic.

Familia din România a fost anunțată

 

Corpul neînsuflețit al șoferului a fost transportat la morga din Guastalla, iar autoritățile au confirmat că decesul nu a fost rezultatul unui accident, ci al unui infarct. Carabinierii au avut sarcina dificilă de a anunța familia din România, care urmează să ajungă în Italia pentru a îndeplini formalitățile necesare repatrierii trupului neînsuflețit al celui drag, scrie publicația italiană Gazzetta di Reggio.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel