Mutare SURPRIZĂ. Mircea Drăghici, propus pentru Transporturi, dă în JUDECATĂ un site

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Mutare de ultimă oră a lui Mircea Drăghici, nominalizat de PSD pentru funcţia de ministru al Transporturilor. El a anunțat că va da în judecată un site.

Deputatul Mircea Drăghici, nominalizat de PSD pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a anunţat că va da în judecată site-ul care a publicat "articole defăimătoare" la adresa lui, în cazul în care aceste materiale nu vor fi retrase până la ora 24,00.

"Site-ul respectiv, care cu multă largheţe mă supune atacurilor - atât pe mine, cât şi familia mea - astăzi este ultima zi notificată de a scoate aceste articole defăimătoare. În cazul în care până la această oră sau până la ora 24,00 nu se produc aceste lucruri pe care noi le-am cerut în notificare, sigur că voi acţiona în judecată şi veţi avea ocazia să vedeţi cât de defăimătoare şi neadevărate sunt aceste lucruri", a arătat Drăghici, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Conform unor articole preluate de presa centrală la finele lunii octombrie, Mircea Drăghici, trezorierul PSD, ar fi folosit împreună cu familia sa trei limuzine cumpărate din subvenţia de la stat pentru PSD. Potrivit aceleiaşi surse, televiziunea din Piteşti condusă de soţia lui Drăghici ar fi primit de la PSD contracte de publicitate în valoare de 1,8 milioane de lei.

Pe 30 octombrie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, făcea referire la acuzaţiile respective, precizând că Mircea Drăghici îl anunţase că vor apărea aceste chestiuni în mass-media şi că ele nu sunt adevărate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel