Isărescu îi scrie lui Dragnea: Nu împingeţi prea mult lucrurile, că suntem în Săptămâna Mare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Mugur Isărescu i-a scris lui Liviu Dragnea, după ce acesta a anunțat presa că i-a trimis o scrisoare guvernatorului BNR. Isărescu îl avertizează pe Dragnea că nu împingă prea mult lucrurile.

„Noi - Consiliul da Administraţie - BNR - acţionăm în baza unui mandat. Şi oamenii politici au un mandat, cel popular, au dreptatea lor. Am purtat şi un dialog verbal, cu partidele de Opoziţie, iar preşedintele Camerei Deputaţilor a preferat calea scrisă. I-am răspuns, tot pe cale scrisă. El a spus că va da publicităţii acest răspuns, deci n-o să vă dau amănunte din scrisoare. Nu împingeţi prea mult lucrurile, că suntem în Săptămâna Mare”, a spus Mugur Isărescu, potrivit Mediafax.

Mugur Isărescu a fost invitat recent în Parlament pentru a răspunde întrebărilor deputaților din comisia de specialitate, însă nu a participat decât opoziția. Parlamentarii au ales să chiulească, dprind să pară un afront la adresa guvernatorului.

Pe piață a apărut zvonul că Liviu Dragnea își dorește foarte mult schimbarea lui Mugue Isărescu din funcția de guvernator. Până în acest moment, nu a reușit, însă războiul pare că este departe de a se încheia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel