Isărescu îi scrie lui Dragnea: Nu împingeţi prea mult lucrurile, că suntem în Săptămâna Mare

[] []

4 apr 2018, 19:11
Salveaza PDF Comentarii

Mugur Isărescu i-a scris lui Liviu Dragnea, după ce acesta a anunțat presa că i-a trimis o scrisoare guvernatorului BNR. Isărescu îl avertizează pe Dragnea că nu împingă prea mult lucrurile.

„Noi - Consiliul da Administraţie - BNR - acţionăm în baza unui mandat. Şi oamenii politici au un mandat, cel popular, au dreptatea lor. Am purtat şi un dialog verbal, cu partidele de Opoziţie, iar preşedintele Camerei Deputaţilor a preferat calea scrisă. I-am răspuns, tot pe cale scrisă. El a spus că va da publicităţii acest răspuns, deci n-o să vă dau amănunte din scrisoare. Nu împingeţi prea mult lucrurile, că suntem în Săptămâna Mare”, a spus Mugur Isărescu, potrivit Mediafax.

Mugur Isărescu a fost invitat recent în Parlament pentru a răspunde întrebărilor deputaților din comisia de specialitate, însă nu a participat decât opoziția. Parlamentarii au ales să chiulească, dprind să pară un afront la adresa guvernatorului.

Pe piață a apărut zvonul că Liviu Dragnea își dorește foarte mult schimbarea lui Mugue Isărescu din funcția de guvernator. Până în acest moment, nu a reușit, însă războiul pare că este departe de a se încheia.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.81