Moţiunea împotriva lui Tudorel Toader, amânată de două ori într-o săptămână

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Toader
Toader

Tudorel Toader scapă din nou de emoţiile moţiunii iniţiate de Opoziţie. Votul s-a amânat şi pentru ziua de mâine, după ce luni a fost reprogramat din cauză că ministrul Justiţiei nu putea să ajungă la Senat, unde urma să se desfăşoare votul.

Motivul ar fi că nu s-a întrunit cvorumul, adică nu sunt suficienți senatori la muncă, cei mai mulţi fiind plecaţi în circumscripâiile din teritoriu. Cel mai probabil, moţiunea va fi amânată pentru începutul săptămânii viitoare.

Astăzi, preşedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spunea că la moţiunea simplă care îl vizează pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, fiecare senator PSD va vota conform propriei conştiinţe,. Acesta a subliniat, totodată, că există foarte multe nemulţumiri ale senatorilor social-democraţi la adresa ministrului.

Liviu Dragnea a declarat luni seara că toți cei din PSD s-au lăsat păcăliți de ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe tema Ordonanțelor de Urgență.

"Ne-am lăsat păcăliți toți din partid de domnul Toader. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenţionat, nu intenţionat... În ianuarie a spus că iese și adoptă o Ordonanță. După, vine și spune că nu mai poate să adopte ordonanța. S-a generat un scandal inutil. Astea sunt legi care trebuie adoptate. Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Până la urmă, ce facem? Rămânem cu ele așa?", a spus Liviu Dragnea, la România TV.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel