Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost DEPUSĂ: „PSD, acelaşi comportament ca Dragnea - noaptea ca hoţii”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.

„Am depus moţiunea de cenzură ca să reconstruim România. Guvernul Dăncilă trebuie să plece de urgenţă. Această moţiune e semnată de 237 de parlamentari aparţinînd PNL, USR, PMP, ALDE, Pro România şi UDMR. De asemenea au mai semnat doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru ai PSD şi un deputat independent. Pentru toată aroganţa şi răul cu care au obişnuit România, un vot pentru este necesar de la orice parlamentar de bună credinţă", a afirmat Raluca Turcan, marţi, la Parlament.

Aceasta a precizat că PSD intenţionează să stabilească citirea moţiunii de cenzură marţi seară, pentru ca votul să fie dat la sfârşitul săptămânii, în zile nelucrătoare. Ea a catalogat demersul ca fiind unul caracteristic fostului lider al PSD Liviu Dragnea.

„Am discutat cu mai mulţi parlamentari. Decizia tot mai multor membri ai Parlamentului e că acest guvern antinaţional trebuie să plece acasă. Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Ştim că se exercită presiuni uriaşe faţă de semnatarii moţiunii şi Guvernul şi PSD au scos toate resursele la bătaie ca să blocheze această moţiune de cenzură. Încearcă să aibă acelaşi comportament ca Liviu Dragnea, pentru că cu toate că am depus la 18.00 seara, vor să pună citirea, noaptea ca hoţii şi votul undeva în week-end, în zile nelucrătoare", a completat liderul deputaţilor PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel