Monstrul din Galați: Un bărbat a violat doi copii de 11 și 13 ani. Se crede că mai molestat și alții

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi copii de 11 și 13 ani, de la un centru de plasament din Galați, ar fi fost violați de un individ. Există informații că individul ar fi molestat și alți copii.

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, un gălățean a fost reținut pentru 24 ore, acuzat de viol. El e bănuit că a violat doi copii de 11 și 13 ani, dintr-un centru de plasament.

Primele informații arată că cei doi copii plecau des din centrul de plasament ca să cerșească și astfel l-ar fi cunoscut pe individ.

Cei mici ar fi mers în locuința gălățeanului și acolo au fost violați.

Cercetările continuă, în condițiile în care anchetatorii au informații că individul ar mai fi molestat și alți copii.

Individul este prezentat instanței marți, cu propunere de arestare, relatează Mediafax.

Cazuri frecvente de tentative de viol în instituțiile publice, inclusiv în școli

Cazuri de viol sau tentative de viol au mai avut loc în ultima perioadă.

Astfel, trei elevi ai unui liceu din municipiul Constanţa au fost reţinuţi după ce ar fi încercat să violeze o colegă, în vârstă de 16 ani, de la aceeaşi unitate şcolară, faptă petrecută pe holul instituţiei de învăţământ, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Cei trei suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore, au vârstele de 15, 16, respectiv 17 ani.

"În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani. După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca în ziua în curs să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

Pe 18 octombrie, o tânără de 16 ani a sesizat poliţia că ar fi fost agresată sexual de mai mulţi tineri, în timp ce se afla pe holul liceului la care studiază, fiind deschis în acest caz un dosar de urmărire penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel