Momentul în care s-a produs accidentul groaznic de pe autostrada M1 din Ungaria: Imagini dramatice. Trei români printre victime (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Momentul în care s-a produs accidentul groaznic de pe autostrada M1 din Ungaria  fost surprins de o cameră de bord. Imaginile arată impactul iminent în care au fost implicate 42 de vehicule. Printre răniții din carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria se numără și trei români. Unul este în stare gravă. 

Deznodământ tragic în cazul cumplitului accident de pe autostrada M1 din Ungaria. Un cadavru a fost găsit sub o maşină care a ars.  Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, până la acest moment, printre persoanele implicate în accident se află și trei cetățeni români, dintre care unul a fost grav rănit, potrivit MAE.

Momentul în care s-a produs accidentul groaznic de pe autostrada M1 din Ungaria

 

Trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit sub resturile unei maşini care a ars în urma accidentului de pe autostrada M1 din Ungaria, a anunţat Poliţia.

Autoritățile nu au oferit detalii despre identitatea victimei. În total, 39 de persoane au fost transportate la spitale, după acest accident.

Trei români printre victimele accidentului din Ungaria

 

Potrivit informaţiilor făcute publice de Poliţia din Ungaria, în timpul îndepărtării autovehiculelor avariate în accidentul de pe M1, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane. Trupul victimei a fost găsit sub rămăşiţele unei maşini care a ars complet.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță, a declarat pentru MTI că salvatorii au ajuns la fața locului cu patru elicoptere și 16 ambulanțe și au dus 39 de persoane la spitale din patru localități - Győr, Tatabánya, Székesfehérvár și Budapesta.

Cadavru găsit sub o maşină care a ars în cumplitul accident de pe autostrada M1 din Ungaria

 

 

Sâmbătă seara, cercetările la locul accidentului erau încă în desfăşurare. Potrivit presei ungare, 39 de persoane au fost transportate la spitale din Győr, Tatabánya, Székesfehérvár şi Budapesta.

Poliţia anunţa anterior că accidentul s-a produs în jurul orei 14:25 şi în total cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au ars 19 vehicule, iar în total 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane au suferit răni grave. Poliţia a închis autostrada M1 în ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel