Moment de RECULEGERE în memoria POLIȚISTULUI asasinat de un interlop, în județul Timiș

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Toţi poliţiştii din România au ținut un moment de reculegere astăzi, la ora 12.00, pentru Cristian Amariei, colegul lor ucis de un interlop, la Recea, județul Timiș. 

„Biroul Executiv Central al SNPPC și toți membrii noștri de sindicat suntem profund revoltați și îndurerați de tragicul eveniment petrecut în zona Recaș, județul Timiș, acolo unde, în cursul zilei de ieri, 2 iunie, Cristian Amariei, unul dintre colegii noștri, aflat la datorie, și-a pierdut viața, fiind împușcat cu sânge rece de un individ periculos, urmărit internațional. Astăzi, luni, 3 iunie, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară vor ține un moment de reculegere, pentru colegul nostru căzut la datorie. În acest context, toate autospecialele (disponibile) vor staționa și vor avea pornite semnalele acustice și luminoase (politiștii vor prezenta omagiul în afara acestora), iar restul personalului, în măsura posibilității, va întrerupe activitatea și va păstra un moment de reculegere; la sediile unităților se pot organiza momente comemorative corespunzătoare.

Citește și SCANDAL URIAȘ. Sindicatele polițiștilor cer DEMISIA lui Carmen Dan, după asasinarea agentului Cristian Amariei

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să-l odihnească în pace pe colegul nostru, a cărei dispariție prematură trebuie să ne trezească odată la realitate!

Noi nu vrem ajutoare de înmormântare, noi vrem respect și protecție din partea instituției în slujba căreia ne aflăm!”, a transmis SNPPC.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel