Moldovean, găsit fără suflare, într-o cameră de hotel din Tel Aviv. Poliția israeliană a pornit o anchetă 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Moldovean, găsit fără suflare, într-o cameră de hotel Tel Aviv. Poliția israeliană a pornit o anchetă 
Moldovean, găsit fără suflare, într-o cameră de hotel Tel Aviv. Poliția israeliană a pornit o anchetă 

Un moldovean, în vârstă de 30 de ani, care a fost găsit fără suflare, marți, într-o cameră de hotel din sudul Tel Avivului. Poliția israeliană a pornit o anchetă care este în desfășurare, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

„Ministerul, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, s-a autosesizat pe marginea acestui caz. Reprezentanții misiunii diplomatice sunt în legătură directă cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Potrivit timesofisrael.com, pe corpul bărbatului au fost găsite urme de violență, iar poliția ia în calcul posibilitatea unei crime. Moldoveanul a ajuns în Israel în seara zilei de luni și a mers la hotel pentru a sta în carantină, care este obligatorie la venirea în țară. Deocamdată nu se cunoaște circumstanțele sosirii acestuia în Israel și nici scopul vizitei.

Pentru a solicita intrarea în Israel, solicitanții trebuie să fie vaccinați împotriva COVID. Dacă bărbatul sosit din Moldova ar fi fost complet vaccinat nu ar fi trebuit să stea în carantină obligatorie de șapte zile. Acesta ar fi rămas în carantină doar până când ar fi fost gata rezultatul testului PCR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel