Moise Guran: "Vai de zilele noastre. Marș peste CADAVRE !"

Narcis Popa |
Data publicării:

Moise Guran reacționeaza după scandalul izbucnit între Andrei Ursu, fiul disidentului comunist Gheorghe Ursu și Călin Popescu Tăriceanu. 

Călin Popescu Tăriceanu spune a declarat într-o emisiune televizată că Andrei Ursu i-a fost student și mai mult decât atât, i-a povestit cu mare frică tragedia prin care trecea familia sa. Numai că imediat după emisiune, Andrei Ursu a trimis un mesaj televiziunii Digi 24 în care susține că nici măcar nu l-a văzut vreodată personal pe Tăriceanu. Moise Guran spune că deja campania electorală a început să-și arate fața urâtă: 

"Vai de capul și de zilele noastre! Așa va fi toată campania electorală. Fabulatii, tupeu, un marș peste cadavre!", este mesajul lui Moise Guran, după ce adevărul a ieșit la iveală.

Iată mesajul lui Andrei Ursu:

„Nu l-am cunoscut niciodată personal pe domnul Călin Popescu Tăriceanu.
Nu mi-a fost profesor sau asistent la facultate sau în vreun alt cadru.
Înțeleg că domnul Călin Popescu Tăriceanu a fost cadru didactic la Facultatea de Construcții. Eu nu am urmat această facultate, ci pe cea de Automatizări și Calculatoare, la Institulul Politehnic București.
La momentul uciderii tatălui meu de către Securitate, în închisoare, eu nu mai erau student de doi ani. Am terminat facultatea în anul 1983, deci nu avea cum să-mi fie teamă că acest lucru ar putea să aibă consecințe, pentru că ar fi urmat să-mi pregătesc examenul de diplomă.
Deci, nu cred că mai e nevoie să menționez că aceste afirmații ale politicianului Călin Popescu Tăriceanu sunt în întregime false", arată Andrei Ursu pentru Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel