Moise Guran, candidat la prezidențiale: "Dacă mi se propune, voi candida!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Moise Guran a declarat, miercuri seară, după ce a participat la o ședință USR, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, că dacă i se propune, va candida și la prezidențiale. El a spus că nu are intenția de a candida la locale din partea USR-PLUS, dar se va implica activ în campanie. 

"Dacă mi se propune, voi candida și la alegerile prezidențiale. Știu că tocmai le-am ratat, dar asta e, odată la cinci ani", a declarat Moise Guran, miercuri seară, în urma ședinței USR, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare.

Chestionat dacă va candida, din partea USR-PLUS, la alegerile locale, el a spus că nu are această intenție, dar se va implica activ în campanie.

„Nu am această intenție, să candidez la locale, deși intenționez să mă implic activ în campania electorală pentru București, poate și pentru alte orașe. Am idei legate de București, ca jurnalist m-am documentat și am mers în multe locuri, și trăiesc în acest oraș. Pe de altă parte, cred, însă, că competențele mele sunt legate, mai degrabă, de administrația centrală decât de cea locală și că ideile și sepcializarea mea a mers mai mult către zona macroeconomică decât cea locală", a motivat jurnalistul Moise Guran, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că activitatea parlamentară i s-a părut mereu „plictisitoare" și nu își dorește un post de parlamentar, dar dacă i se va propune, nu are nicio problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel