Mod INEDIT de a PROTESTA față de manifestațiile VIOLENTE din Spania. S-a filmat dansând PROVOCATOR pe străzile INCENDIATE din Barcelona

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără îmbrăcată sumar a fost filmată în timp ce dansa provocator pe străzile din Barcelona, unde, în aceste zile s-au desfășurat manifestații extrem de violente. Gestul său a devenit viral pe rețelele sociale.

De 8 zile, Catalonia se confruntă cu demonstraţii presărate cu violenţe, după condamnarea a 9 lideri separatişti catalani la ani grei de temniţă pentru acţiunile din 2017.

Citește și Spania. O ROMÂNCĂ, ȘOCATĂ de PROTESTELE din Barcelona: „Nu am văzut așa ceva de 10 ani de când sunt aici! E INCREDIBIL"

Sandra Kisterna, în vârstă de 22 de ani, s-a filmat dansând provocator pe străile din Barcelona, printre grămezi de obiecte incendiate. Tânăra a declarat că dansul reprezintă modul său de a protesta față de ceea ce se întâmplă în Spania.

„Sunt conștientă că nu toți vor aprecia gestul meu, dar am aceeași libertatea de exprimare ca toați ceilalți. Sunt oameni care protestează violent, dare u nu vreau să fac asta. Ceea ce am văzut aseară în Barcelona a fost înfiorător. Orașul meu e distrus, era haos peste tot”.

Citește și Spania. Protestele din Barcelona s-au mai diminuat. Noapte mai calmă după haosul din ajun

Însă, gestul său nu a fost primit cu cuvinte de laudă de către urmăritori, mulți spunând că dansul nu are niciun sens într-un astfel de context.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel