Mobilizare pentru demiterea primarului care a întreţinut relaţii sexuale cu două fete, în sediul Primăriei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Oamenii din localitatea Mogoșești Siret, județul Iași, au semnat o petiție prin care îi cer demisia primarului care a recunoscut că a făcut sex cu două fete în Primărie și îi solicită acestuia scuze publice pentru „ponegrirea comunei la nivel național”.

Localnicii din comuna ieșeană Mogoșești Siret îi cer public, printr-o petiție on-line, primarului Damian Butnariu să demisioneze, după ce edilul a recunoscut, ca martor într-un dosar penal, că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, în sediul Primăriei.

„Cetățenii comunei Mogoșești-Șiret, județul Iași, cerem primarului în funcție, Damian Butnariu, să demisioneze din cauza prejudiciului adus asupra comunei și cetățenilor săi. (...) În tot acest timp, cazul a fost ascuns de ochii cetățenilor, iar în urma aflării acestei fapte, caz relatat în toată mass-media națională, cetățenii au cerut explicații primarului. Însă acesta a blocat accesul cetățenilor și a șters mesajele de pe profilul personal de pe rețelele de socializare", se arată în petiție, potrivit Mediafax.

Oamenii îi solicită primarului și să își ceară scuze în mod public, pentru modul în care s-a comportat cu ei de când a izbucnit scandalul, dar și pentru „ponegrirea comunei la nivel național”.

În textul petiției se arată că, în ultimii ani, din comună au plecat aproximativ 80% dintre tineri, din cauza lipsei locurilor de muncă și a salariilor mici.

Cetățenii susțin că cei care cresc acum vor face același lucru, dacă situația nu se va schimba.

„Astăzi, mai mult ca oricând, copiii și tinerii, au nevoie de susținere și de exemple pozitive. (...) Ori în acest caz, primarul având antecedente de abuzuri asupra minorilor, copiii se văd amenințați de asemenea personaje și își pierd încrederea și dorința de a rămâne în continuare în sat. (...) Vom cere Dreptate și Solidaritate, pentru a asigura un mediu sigur pentru toți cetățenii comunei, unde corupția, abuzurile și ilegalitățile să nu fie permise", mai scrie în petiție.

Petiția online a adunat 590 de semnături.

Damian Butnariu a fost exlcus din PNL Iași în urmă cu o săptămână, după ce, ca martor într-un dosar penal, a recunoscut că a făcut sex cu două fete minore, în sediul Primăriei. Cele două fete i-au fost aduse de un bărbat care se ocupa cu traficul de minore şi primarul a plătit 100 de lei pentru asta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel