Moarte tragică a unei românce, care a căzut pe scările depozitului unei gelaterii. Proprietarii sunt judecați

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Moarte tragică a unei românce, care a căzut pe scările depozitului unei gelaterii. Proprietarii sunt judecați / Foto: Unsplash
Moarte tragică a unei românce, care a căzut pe scările depozitului unei gelaterii. Proprietarii sunt judecați / Foto: Unsplash

Moare în gelaterie: proprietarii sunt judecați. O româncă și-a pierdut viața căzând pe scări, într-un accident mortal din 2018. Partenerul victimei cere și astăzi despăgubiri de 400.000 de euro.

Femeia a murit pe loc, după ce căzuse pe scările depozitului unei gelaterii din Viale Regina Elena. Acesta a fost sfârșitul unei românce în vârstă de 62 de ani, victimă a unui accident pe 15 iunie 2018.

 

Partenerul victimei cere despăgubiri de 400.000 de euro

 

Sarcina de a stabili dacă tragedia ar fi putut fi evitată revine acum judecătorului, în fața căruia cei doi proprietari ai gelateriei din momentul accidentului, sunt apărați de avocata Giovanna Ollà. Pe numele lor a fost formulată acuzația de omor prin imprudență.

Însoțitorul victimei, asistat de avocatul Cristiano Basile, s-a constituit parte civilă și a depus o cerere de despăgubire, în valoare de aproximativ 400.000 de euro, la compania de asigurări.

Totul a început în jurul orei 23:00, într-o seară de vineri. La acea oră, gelateria este plină de turiști. Cei doi proprietari sunt preocupați să servească clienții și nu o observă pe femeie. Se îndreaptă spre micul coridor la capătul căruia se află ușa către depozit. Lângă ea se află toaletele clienților, dar ea se îndreaptă direct spre depozit.

 

Românca ar fi confundat ușa depozitului cu ușa de la baie

 

Ușa este încuiată, dar cheia este introdusă în gaură. Românca o întoarce, o deschide și intră fără să vadă prima dintre cele zece trepte. Femeia cade pe scări, se lovește violent la cap și moare pe loc. Nimeni nu o observă, cel puțin până când unul dintre cei doi proprietari intră în magazie.

Sesizând la un moment dat că ușa este deschisă în mod ciudat, unul dintre proprietarii gelateriei aprinde lumina și face o descoperire macabră. Alarma a fost dată imediat la 118. A intervenit și o patrulă de carabinieri. Reconstituirea, efectuată inițial de către militari, pare să încline spre ipoteza unei morți accidentale.

 

Parchetul a continuat cercetările și ajuns la un răspuns

 

Românca ar fi confundat ușa depozitului cu ușa de la baie. Parchetul vrea însă să fie lămurit și a dispus continuarea cercetărilor, care ar fi scos la iveală că se respectau normele de siguranță în interiorul localului.

Potrivit apărării, ceea ce s-a întâmplat în Viale Regina Elena nu a fost decât o tragică fatalitate: ambele uși, cea a depozitului și cea a toaletei, erau bine semnalizate, proprietarii își luaseră toate măsurile de precauție necesare, toaleta era chiar alături și lumina era aprinsă. Femeia în vârstă de 62 de ani ar fi intrat de bunăvoie în magazie și a căzut pe scări, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel