Moțiune Toader. Dragnea EXPLICĂ gestul parlamentarilor PSD care au boicotat ședința. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a explicat gestul parlamentarilor PSD care au ieșit din sală atunci când urma să se voteze moțiunea împotriva lui Tudorel Toader.

Liderul PSD Liviu Dragnea a făcut, miercuri, câteva declarații la finalul ședinței în care urma să se voteze moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. El a explicat că a fost o "lecție" pentru opoziție. 

"Am vrut să dăm șansa opoziției să arate că au suficiente voturi ca să-și treacă moțiunea aia simplă. PSD nu își reglează problemele cu un ministru cu mâna opoziției. PSD nu putea vota un asemenea document care este plin de minciuni. La o dată ulterioară se va discuta despre această moțiune. Vom avea o discuție în Coaliție după ce se întoarce doamna premier, în legătură cu Tudorel Toader", a spus Liviu Dragnea. 

Amintim că parlamentarii PSD au boicotat ședința în care urma să se voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader.

Ședința din Parlament în care urma să aibă loc votul moțiunii simple împotriva lui Tudorel Toader a fost suspendată, în lipsă de cvorum. Parlamentarii PSD au decis să lipsească în masă de la acest vot important, lăsând în sală doar aleșii din Opoziție. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel