Moțiune cenzură. Tăriceanu: "Toată lumea e lămurită"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, luni seară, despre moțiunea de cenzură care va fi votată marți în Parlament. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că încercările pe care le-au făcut liberalii pentru a convinge PSD și ALDE să voteze la moțiunea de cenzură au eșuat, precizând că toată lumea își dă seama în momentul de față că moțiunea nu are șanse.

„Entuziasmul provocat de rezultatul la alegerile din 26 mai a făcut opoziția să umfle un balon care se numește moțiunea de cenzură. Doamna Turcan a înțepat cu un ac acest balon ca să se mai reducă presiunea pentru că și-au dat seama că nu au majoritate. Încercările pe care le-au făcut la PSD și ALDE au eșuat. Astăzi toată lumea își dă seama că moțiunea nu are șanse”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni seară, la România Tv.

Liderul ALDE a precizat că Ludovic Orban a stă rău co voturile în favoarea moțiunii de cenzură, dacă a ajuns să promită parlamentarilor ALD locuri de miniștri.

„Nu știu, dar dacă a ajuns Orban să promită locuri de miniștri la cei care sunt azi în coaliția majoritară înseamnă că stă rău de tot cu număratul voturilor. Nu știu cum o să explice asta membrilor de partid, pentru că aceștia au făcut eforturi ani de zile să ocupe ei aceste locuri. Eu sunt implicat în politică de mulți ani și nu știu decât o singură moțiune de cenzură care a avut succes, moțiunea Ungureanu, care nu a fost însoțită de astfel de oferte de posturi de miniștri”, a conchis Tăriceanu.

Precizările lui Călin Popescu Tăriceanu vin după ce liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a afirmat, la Antena 3, că liderul PNL le-ar fi promis aleșilor ALDE funcții de miniștri și locuri pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor, în cazul în care votează moțiunea de cenzură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel