Miting de susţinere a Vioricăi Dăncilă pe 9 iunie. Ce alt miting este anunțat în aceeași zi

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Adrian Ţuţuianu vicepreşedintele PSD, a declarat la RFI că PSD Dâmboviţa poate aduce la mitingul din Bucureşti de pe 9 iunie peste 20 de mii de oameni.

Întrebat unde ar trebui organizat acest miting, vicepreședintele PSD ar alege Piața Victoriei. De precizat că în Piața Victoriei este anunțat, în aceeași zi, Marșul Bucharest Pride, la ora 17,30.

Bucharest Pride (cunoscut până în 2013 ca GayFest) este festivalul anual dedicat drepturilor LGBT în România, care are loc în București timp de aproape o săptămână.

Adrian Ţuţuianu: Mesajul mitingului PSD este de susţinere a guvernării, a programului de guvernare. Este un mesaj foarte clar, în condiţiile în care de mai multă vreme se încearcă prin diverse metode înlăturarea PSD şi ALDE de la guvernare, în încercarea de a prelua această guvernare de către forţe politice care nu au câştigat lucrul acesta prin votul cetăţenilor. (...)

Noi nu suntem într-o situaţie de funcţionare normală a societăţii româneşti. Avem în ultima perioadă patru solicitări ale preşedintelui României legate de o eventuală demisie a doamnei Dăncilă. De asemenea, avem un lucru care-i fără precedent, o plângere penală formulată pentru infracţiuni de înaltă trădare de către liderul Opoziţiei, domnul Ludovic Orban, o plângere care a fost caracterizată de foarte multă lume ca fiind hilară. De asemenea, avem încercările acestea de rupere a PSD şi de spargere a coaliţiei de guvernare. Toate aceste lucruri necesită şi un răspuns în plan parlamentar şi lucrul acesta se va vedea la o eventuală moţiune de cenzură, dar necesită şi o reacţie publică, care să reafirme susţinerea noastră pentru coaliţia de guvernare şi pentru programul de guvernare aprobat de Parlament.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel