Orlando Teodorovici, 20 de ani angajat la STAT: De la 18 ani a fost de 7 ori a fost la diverse MINISTERE, o dată la Curtea de Conturi

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Orlando Teodorovici, marel ministru al guvernului Dăncilă, are o traiectorie profesională cel puțin bizară. Din motive necunoscute până în prezent, Eugen Teodorovici a ajuns din liceu fix la ministerul Transporturilor. Ce l-a recomandat sau cine l-a recomandat ca la 18 ani să fie angajat la ditamai ministerul este un mister.

Mai mult, de atunci, de la 18 ani, până în ziua de astăzi, Teodorovici a fost angajat numai la stat, fără a lucra nici măcar o zi în mediul privat.

Eugen Teodorovici (47 ani) a absolvit liceul în anul 1990, la Spiru Haret, în Bucureşti. De acolo, Orlando a ajuns la minister.

Eugen Teodorovici a fost angajat încă din anul 1991 ca referent resurse umane la Ministerul Transporturilor, fără nici un pic de experienţă.

Abonatul la stat a fost la Ministerul Transporturilor, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Integrării Europene, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Curtea de Conturi, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Finanţelor Publice. De invidiat, nu?

Să stai de la 18 ani până al 47 numai în ministere importante nu este de ici, de colo. Nimeni nu știe însă care este secretul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel