Mircea Badea vrea magistrații pe SCĂRI

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea a comentat, vineri, protestele magistraților din toată țara, nemulțumiți de modificările legilor justiției.

Vedeta Antena 3 Mircea Badea a comentat gestul magistraților din toată țara, care au ieșit să protesteze împotriva modificărilor aduse de Tudorel Toader legilor justiției.

"Poate ca locul "magistratilor" care "protesteaza" pe trepte nu despre protocoale secrete, nu despre incalcarea legii tragerii la sorti, nu despre incalcarea Constitutiei etc. ci pe directia lozincilor politicianiste este fix pe trepte. Poate raman acolo", este mesajul postat de Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Amintim că parchetele și instanțele din țară sunt nemulțumite de modificările făcute prin OUG la legile Justiției. Astăzi au fost înregistrate proteste ale magistraților în toată țara. 

Ordonanța de Urgență care modifică din nou legile justiției - Legea 303 privind Statul magistraților, Legea 304 privind organizarea judiciară și Legea 317 privind CSM - a fost criticată dur de Ministerul Public, DNA, DIICOT, Secţia pentru procurori a CSM, de asociaţiile magistraţilor, de opoziție, dar și de președintele Klaus Iohannis și de Comisia Europeană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel